FCI VM 2014 ISPU VM 2012 ISPU VM 2013
16.05.2005 - 26.01.2015.

Min store sterke, flotte og gode venn måtte gi tapt til slutt.

Presentasjons Video av Pharos 
 

Vi har begge en genuin interesse for hund. Vi har hatt Riesenschnauzer siden tidlig på åttitallet og vi er aktive innen hundesport.
IPO, Lydighet, redningshund og bruks er blant våre viktigste interesseområder, og medfører en rekke kurs i inn- og utland både som instruktører og deltagere.

Dette har gitt oss mange verdifulle kontakter innenfor hundesporten og rasemiljøet. Vi har begge vært førere av redningshunder og er fremdeles aktive innen dette.

Vi har også deltatt i fire forskjellige mesterskap (grener innen hundesport med riesen)
- NM lydighet
- NM i nordisk bruks
- Nordisk mesterskap i Nordisk bruks
- IPO NM
- IPO VM for riesenschnauzer
- FCI VM spor (alle raser)


Vi var faktisk med på å sette Norge på kartet med å delta i IPO VM (ISPU VM) i 2012. Det var første gang Norge var representert med deltagere i dette mesterskapet, og vi var en av to norske deltagere som deltok der. Vi deltok også i FCI VM spor alle raser i 2014 i Tyskland - Oberdorla

Vi prøver å gi våre valpekjøpere mest mulig oppfølging og støtte på veien frem med sin hund. Avkom fra oss har hevdet seg nasjonalt og internasjonalt, og dette henger sammen med vårt mål, som er å avle frem sunne friske hunder - mentalt og eksteriørt.
Vi lar ikke den mentale helsen gå på bekostning av eksteriøret.
Våre avlsdyr er rene familiehunder som også blir brukt til noe - de er meritterte innenfor bruks, lydighet eller redning.
Våre Riesen kommer fra de best meritterte linjer i Europa.