En liten "opplevelse" og referat fra debyen på VM for riesenschnauzer i Horni Briza Tsjekia 2012

Etter å ha vært tilskuer på mange mesterskap tidligere så var det endelig vår tur til å debutere i dette selskapet og på dette nivået. Som er ganske marginalt med tanke på suksee eller nederlag på slike prøver. Mye skal klaffe for å få vist frem sitt nivå.

Denne gangen var vi ikke dyktige nok til å få vist hva vi "står for" - en kombinasjon av feil som jeg gjorde og yttre omstendigheter som jeg ikke var god nok til å takle - gjorde vel at ressultatet ble som det ble.
Pharos gjorde en kjempe jobb og gjorde det beste ut av alle de uheldige omstendighetene som skjedde oss.rett og slett en super hund!!
- langdekken på lydighetsdelen f,eks kraftig snøvær - veldig mange reiste seg eller fikk endel poeng trekk - Pharos lå som en konge!! Resten av lydigheten gikk vi å "sparka snø".
Sporfoldene var også noget uvant - var satt opp med spor på lørdag - 30 minutter før så fikk beskjed om at sporene var avlyst for resten av deltagerne, deriblandt oss på grunn av snøstorm!! En time senere fikk vi kontra beskjed ,- spor søndag morgen klokka seks - så alt i alt - et ok mesterskap og en super erfaring å med seg.

Vi var med å sette Norge og norskeid riesen på "riesenkartet"- det var første gangen vi stilte med deltagere i dette mesterskapet -

Bilder fra trening
Slik var spormarkene FØR snøstormen!!